Ons team

Ons team

Onze trainers, consultants en coaches zijn geselecteerd op basis van hun eigen specialisme, senioriteit, ervaring en praktische en theoretische kennis. Naast het vaste team werken wij nauw samen met deskundige freelance collega’s.

Robert Boekholt

Met ruim dertig jaar ervaring als trainer, coach en entrepreneur is hij de initiatiefnemer en oprichter van het Inspirerend TrainingsPlatform.

Vanuit zijn achtergrond als organisatiekundige weet hij als geen ander mens en organisatie op een inspirerende wijze een spiegel voor te houden. Zijn begeleidingsstijl is enthousiasmerend, motiverend en confronterend. Hij brengt managers en medewerkers in beweging, niet alleen op de korte termijn, maar ook op lange termijn weten zij hun veranderend gedrag vast te houden. Als fervent buitensporter schroomt hij niet, om regelmatig zijn eigen mentale en fysieke grenzen te verleggen.

Zijn specialismen zijn o.a.: Sales & Marketing, Management Development, Communicatie, Ondernemerschap, Leiderschap en Personal Coaching.

Mira van de Hemel

“Enthousiaste gedreven trainer met passie voor het vak”. “Flexibel en een zeer betrokken mensen mens”. “Heeft me echt weten te raken waardoor ik inzicht kreeg”. Allemaal mooie complimenten van deelnemers, maar ook echt zaken waar ik voor sta!

Mijn naam is Mira van den Hemel en sinds 2010 ben ik als zelfstandig trainer werkzaam. Naast het hebben van kennis zijn vooral vaardigheden erg belangrijk. Ik help graag mee aan de bewustwording en ontwikkeling hiervan, waarbij ik me binnen ITP vooral richt op commerciële en communicatieve vaardigheden. Met mijn enthousiaste en praktische aanpak wil ik deelnemers toepasbare handvatten bieden, zodat ze de volgende dag direct het geleerde in de praktijk kunnen brengen.

Patrick Blauw

“Teams beter laten samenwerken door de verschillen in een team te benutten. Daar loop ik warm voor.”

Patrick Blauw (1971) is DISC specialist. Sinds 2006 past hij zijn diepgaande kennis van communicatiestijlen toe in de (top)sport en het bedrijfsleven. Deze verschillende ervaringen vertaalt hij graag in zijn workshops en trainingen naar de dagelijkse praktijk en maakt ze toepasbaar voor de deelnemers. Hij weet in korte tijd een open sfeer te creëren waarin voor de deelnemers veiligheid en vertrouwen ontstaat om met zichzelf en elkaar aan de slag te gaan. Daarbij verliest hij de dagelijkse praktijk nooit uit het oog. Patrick werkt aan zelfkennis, samenwerking, teamontwikkeling en communicatie in de topsport en het bedrijfsleven en haalt graag samen met jou de kampioen in jezelf naar boven.

Tjitte Dijkstra

In mijn visie bewegen mensen organisaties. Mensen zijn daarmee zelf de hefboom om taaie vraagstukken weer vlot te trekken. Bij de start van een ontwikkeltraject maak ik graag gebruik van serious gaming. Dit vanuit de overtuiging dat complexiteit beter te begrijpen is als we eerst in beweging komen. In mijn ogen is leren vooral een kwestie van doen. Ik wil daarbij graag de eerste aanzet geven, met de bedoeling dat mensen daarna op eigen kracht weer verder kunnen.  In mijn aanpak ben ik beschouwend, doortastend, enthousiast en verbindend en ben ik nieuwsgieriger naar de aanpak dan naar de uitkomst. Doen wat het resultaat nodig heeft is daarbij mijn uitgangspunt.

Mijn werkwijze als trainer is gevoed door de praktijk en uit het hart gegrepen. Naast mijn werk als trainer heb ik diverse ondernemingen gerund en ben ik partner geweest in een familiebedrijf. Voor mij de perfecte manier om te begrijpen wat werkt en zeker ook wat niet. Leren is in mijn optiek een persoonlijke onderneming die niet failliet kan gaan.

Marianne Fiene

Marianne werkt sinds 2006 als trainer en coach. Met veel enthousiasme, inzet en een grote mate van betrokkenheid helpt zij mensen om zich optimaal te ontwikkelen binnen hun eigen vakgebied en daarbuiten. Marianne motiveert medewerkers om het beste uit zichzelf te halen. 

Haar werkveld is zakelijke dienstverlening, business tot business en business to consumer. Marianne traint in verschillende vakgebieden bij grote en kleinere organisaties, lokale afdelingen en filialen. Klantbeleving, commercieel inzicht, sales en persoonlijk leiderschap zijn haar specialismen. Door haar achtergrond en ervaring kan Marianne met mensen van zeer diverse pluimage omgaan. Zij leeft zich goed in, is een motivator, in staat om deelnemers boven hun eigen verwachtingen uit te laten stijgen.

Patrick Schriel

Patrick Schriel is een NOBCO geaccrediteerd beroepscoach en DISC expert. Doormiddel van coaching en training helpt hij zijn cliënten met het behalen van resultaten op het gebied van carrière, werk/privé balans, effectieve communicatie, klantgerichtheid, persoonlijk leiderschap, zelfvertrouwen en assertiviteit.

Patrick houdt zijn cliënten graag een spiegel voor: zonder oordeel en op een rustige, open, heldere en begripvolle manier, maar soms ook confronterend als dit nodig is.

Hij gelooft dat mensen en teams veel beter tot hun recht komen wanneer je ze de tools geeft waarmee ze zichzelf kunnen zijn en hierdoor al hun talenten gaan gebruiken. Dit geeft minder stress en veel meer zelfvertrouwen, plezier en energie bij alles wat je doet. Zelfkennis is hierbij cruciaal. Trucjes die niet bij je passen werken vaak averechts en ‘moeten’ veranderen.

Gerwin Jonker

Gerwin studeerde Onderwijskunde aan de Rijksuniversiteit van Groningen: bedrijfsopleidingen, ontwikkeling van onderwijsleerprocessen en hij heeft een aantekening in Bedrijfskunde en Matrixalgebra. Gerwin werkte voorheen voor twee trainings- en adviesbureaus, startte in 2000 zijn eigen onderneming en is naast zijn werk op vele maatschappelijke vlakken actief. Gerwin is oprichter en directeur van zijn eigen onderneming, samen met zakelijk partner Charlotte van Ommen van Guijlik – Eggink. Een onderneming die samen met de opdrachtgevers bouwt aan hospitality. Gerwin is van nature de rust zelve, maar kan regelmatig - zeker wanneer hij met zijn werk bezig is - zeer energiek en met humor bevlogen zijn. Structuur is zijn 'middle name'. Als gedreven ondernemer is Gerwin vooral bekwaam in het analytisch denken, heeft hij altijd overzicht en vertaalt hij een behoefte naar een uitvoerbaar en concreet plan, kortom: van denken naar doen. Gerwin is getrouwd met Josien en heeft drie dochters. Zwaar? Nee hoor, alleen maar leuk! Gerwin houdt van golfen en fietst ook rond op een racefiets. Naast muziek maken is Gerwin zeker te porren voor een goede whisky. Bovendien houdt hij – Gerwin voelt zich nog jong – van first person gaming.

Charlotte van Ommen van Guijlik-Eggink

Na de Hogere Hotelschool heeft Charlotte diverse functies bekleed binnen de Horeca: "van afwasser tot General Manager". Vanaf 1997 is zij werkzaam als trainer en adviseur in de hospitality en daarbuiten. Een MBA titel prijkt achter haar naam. Charlotte is oprichter van haar eigen onderneming, samen met zakelijke partner Gerwin Jonker. Een onderneming die samen met de opdrachtgevers bouwt aan hospitality.  Charlotte heeft onuitputtelijke energie en een ontembaar enthousiasme. Het woord ‘energy' past uitstekend bij haar. Als ondernemer vindt Charlotte vooral haar motivatie in het ontwikkelen mensen en organisaties vanuit oprechte interesse. Praktisch en met rendement. Zij denkt en doet graag mee. Dat geeft haar plezier. Daarnaast is zij een echte netwerker, immers het werkelijke contact begint altijd met een gesprek. De partner van Charlotte heet Jurgen. Hem heeft ze ontmoet op Stenden University en ze hebben een dochter: Laurèl, inmiddels 14 jaar. Charlotte houdt van lezen, tuinieren, zwemmen, zeilen, surfen, tennissen en Frankrijk.

© Inspirerend Trainingsplatform 2020